Get your own club shop

Få en klubaftale hos Sportyfied og masser af fordele for både din klub og alle dens medlemmer!

Sportyfied er en online sportsforretning, hvor vi har fokus på at tilbyde danske sportsklubber markedets bedste produkter, bedste service og bedste priser. Hos Sportyfied tilbyder vi et unikt koncept, hvor du og din klub/forening kan få en bedre, billigere og smartere leverandør af sportstøj og tilbehør. Bl.a. med en webshop til klubbens medlemmer.

Hos os får du bl.a. følgende fordele:

Egen tøjkollektion

Din klubs egen kollektion, der udvælges i samarbejde mellem din klub og Sportyfied.

Egen webshop

Egen webshop med klubbens kollektion, hvor medlemmer nemt kan bestille.

10% bonus

Sportyfied giver din klub 10% i bonus af omsætningen fra webshoppen.

Online designer

Unikt designmodul til bestilling af holdsæt.
Let at bruge og altid tilgængeligt.

Fast kontaktperson

Vi ønsker en tæt dialog med dig og din klub du får derfor en fast kontaktperson tilknyttet til klubben.

Internt trykkeri

Vi har eget trykkeri, som sikrer hurtig håndtering og levering.

248+ klubber vi samarbejder med

Vil du høre mere, så lad os tage en snak

Kontakt mig

Det siger vores kunder om os

God dialog og service. Altid friske på vores "gode" ideer og tiltag til foreningen, og Sportyfied kommer gerne med oplæg og idéer, hvis der er behov for det.

Charlotte Baagø Madsen
Bestyrelsesmedlem, Herlev/Hjorten håndbold

Vi bliver altid mødt af en super professionelle og imødekommende medarbejder med et godt humør, der finder alternativer hvis jeg ikke lige kan få det jeg helst vil have.

Allan Molz
Formand, Fif Håndbold

Efter et par problemfyldte år hos en anden leverandør af klubtøj, har vi nu fundet lykken hos Sportyfied. Meget professionelt setup, personalet er imødekommende og meget hjælpsomme.

Det er bare en fornøjelse at være kunde hos Sportyfied.

Vi glæder os til de mange kommende år sammen.

Mads Bang Knudsen
Formand, Ballerup Håndbold

En klubaftale med Sportyfied =
- Fed personlig klubshop - nem og enkel.
- Kundeservice i verdensklasse for både medlemmer og klub.

Anja Aage
Kontorassistent, B73 Slagelse

Sportyfied – Din klubsamarbejdspartner

Hos Sportyfied har vi mange års erfaring med klubaftaler og har igennem flere år samarbejdet med alt fra håndboldklubber og fodboldklubber, til svømmeforeninger og rideklubber. Der er ikke den klub, vi ikke har kunnet hjælpe med at finde det helt rette spilletøj, klubtøj og merchandise.

Vi vil være din foretrukne klubpartner, om din klub har fokus på elite eller bredden, så har vi teamet, der står klar til at hjælpe. I dag hjælper vi allerede mere end 248 klubber og foreninger.

Vi har samlet et team af dedikerede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig og din klub med at finde det helt rette sportstøj og udstyr.
Alle i teamet hos Sportyfied har flere års erfaring fra sportsverdenen og foreningslivet. Vi kender derfor til de udfordringer, som din klub kan stå overfor.

Hos Sportyfied har vi altid klubberne i centrum og vi bestræber os på at yde markedets bedste service.

Med Sportyfied som klubleverandør, får din klub en dedikeret samarbejdspartner, der har netop jeres behov i fokus. Der er ingen økonomiske forpligtelser for din klub ved en klubaftale med Sportyfied og Sportyfied afholder alle omkostninger forbundet med drift af webshop m.m.

Sportsmærker til alle sportsgrene

Vi samarbejder med mange af de største sportsbrands om at levere de bedste produkter til danske sportsklubber. Sportyfied tilbyder klubaftaler med sportsbrands som Adidas, Puma, Hummel, Craft, Select og mange flere. Det sikrer, at din klub kan få sportsprodukter af højeste kvalitet til markedets bedste priser.

Ikke to klubber er ens, så hos Sportyfied ønsker vi at indgå et tæt samarbejde, hvor vi i fællesskab finder det bedste sportsbrand, som leverer netop det sportstøj, udstyr og merchandise, som passer til dig og din klubs behov og ønsker.

Sammen udarbejder vi en stærk kollektion af både spilletøj og klubtøj til både kamp, stævner og til træning. Den flotte kollektion vil nemt kunne købes online i klubbens webshop, som vi stiller til rådighed og driver - uden omkostninger for klubben.

I tvivl?

Tillid skal komme til den, som fortjener det. Hvis du er i tvivl om hvad vi kan, så kan du blive klogere ved at tilmelde dig vores klubnyhedsbrev, hvor du fire gange om året vil modtage nyheder, unikke tilbud og tips, der er tilpasset dig som klub.

Lad os tage en uforpligtende snak

Er du interesseret i en uforpligtende snak om en klubaftale og høre mere om Sportyfied, skal du ikke tøve med at kontakte os.

kontakt@sportyfied.com

7070 7989

Ellers kan vi kontakte dig.

Tak for din interesse!
Vi kontakter dig snarest muligt.

Tu cesta

cerrar